Reactie schrijven

Commentaren: 15
 • #1

  Elsje Weze (maandag, 14 oktober 2013 22:45)

  Michaël Deryckere noemt zichzelf amateur natuurfotograaf, maar van 'amateur' is volgens mij geen sprake. Deze natuurfotograaf getuigt van een hoge mate van professionalisme. De dieren worden bijzonder mooi in beeld gebracht. De foto's zijn tegelijkertijd verfijnd en ontroerend. Dat vele mensen deze prachtige foto's mogen ontdekken...

 • #2

  Goedele Verbraeken de Beys (donderdag, 24 oktober 2013 16:08)

  Doe zo verder Michael, zodat wij ook kunnen genieten van al dat moois in de natuur.
  Je hebt heel veel talent om dit in beeld te brengen .

 • #3

  Diane Van Brabant (donderdag, 24 oktober 2013 20:09)

  Super Michaël, met sommige beelden moet je echt meedoen aan de wedstrijden die uitgegeven worden door Roots !

 • #4

  Ghislain (dinsdag, 17 december 2013 20:12)

  Super Michaël van u had ik het verwacht prachtige beelden getuigen van een scherp oog. Succes.

 • #5

  Jos Neys (vrijdag, 31 januari 2014 23:16)

  Beste Michaël,
  ik heb hier even rondgekeken en tal van schitterende foto's gezien,proficiat en ik ga hier zeker nog terugkeren want ik heb nog lang niet alles gezien. Ik wens u verder veel succes met uw website.
  Groeten van Jos.

 • #6

  Etienne (zaterdag, 22 februari 2014 16:50)

  Hallo Michael
  Mooie website, en leuke foto's, en wens je veel succes met je site en je mooie hobby wat natuurfotografie wel is.We hebben samen zitten kletsen in Zonhoven, in de kijkut. Het is weeral een tijdje geleden, wat vliegt de tijd.
  Vele groetjes, en hopelijk tot weer eens in de hut.
  Etienne

 • #7

  Rodrik Steverlynck (zaterdag, 29 maart 2014 22:35)

  Knap werk, Michaël! Heb met laptop op de trein genoten van je reptielen- en hondenfoto's. De rest komt vast en zeker ook nog eens aan bod. Chapeau, voor je indeling in klassen alleen al...

 • #8

  Etienne (zondag, 19 oktober 2014 11:13)

  Hallo Michael
  Je website begint al mooi uitgebreid te worden.
  Goed bezig man.
  Mvg

 • #9

  Johanna (vrijdag, 19 juni 2015 12:44)

  I showed some of my friends bird photos from you on facebook and they wanted your website because they were so cool (the pictures, not the friends, but the friends, too, in a way). Great work!

 • #10

  Coppers Jos (dinsdag, 23 juni 2015 19:42)

  Heb nog eens de tijd genomen om door je albums te bladeren....wat een prachtige beelden!!Een dikke proficiat met je werk,er zal veel tijd ingestoken zijn maar het resultaat is verbluffend.
  Nog veel succes met je toekomstige reizen en foto's,en ik kijk weer uit naar je volgende serie.
  Groetjes
  Jos

 • #11

  Jos Neys (vrijdag, 24 juli 2015 15:14)

  Dag Michael,
  ik ben nog eens komen kijken ( is al een tijdje geleden) naar je in die tussentijd al indrukwekkend geworden website. Hier heb je al véél werk ingestoken, maar naar ik zeker weet met veel enthousiasme. Schitterende foto's mooi ingedeeld in categorieën maken van uw site een juweeltje. Je weet ook wel de plaatsjes uit te kiezen om plaatjes te gaan schieten moet ik zeggen, maar niet iedereen is in de gelegenheid om daar overal te komen, dan maar een keertje meer passeren op uw website zo kan ik er ook van genieten. Ik heb u niet meer gezien in de kijkhut in Zonhoven, ik moet wel zeggen dat ik er ook niet zoveel meer geweest ben er is met dat laten leeglopen van die plas ook nog bitter weinig te zien, 't zal volgend voorjaar hopelijk wel terug beter zijn.
  Ik ga hier stoppen Michael want het wordt anders te langdradig, tot bij een volgende gelegenheid zou ik zeggen en nog veel succes met alles wat je doet.
  m.v.g. van Jos Neys

 • #12

  Ghislain (dinsdag, 28 juni 2016 09:34)

  Nog eens gepasseerd en het blijft genieten.

 • #13

  Hans Dekker (woensdag, 26 oktober 2016 21:08)

  Michael ik heb van de foto's genoten en onze trip weer her-beleefd. Prachtige foto's heb je gemaakt. Tzt zal ik ook je andere foto's van je reizen gaan bekijken.
  Vriendelijke groet,
  Hans

 • #14

  tseef (woensdag, 23 november 2016 00:27)

  proficiat met je website Michaël !

 • #15

  Inge Jansen (zondag, 11 juni 2017 21:54)

  Hi Michael, Ik kom er nu pas achter dat ik jouw verslag vóór de North Atlantic Odessey 2017 heb gelezen....als voorbereiding voor mijn reis....en wat wil het geval....zitten we samen aan boord !!! Wat hebben we een mooie reis gemaakt en veel gezien. Complimenten voor je website ! Erg mooi....en wie weet zien we elkaar weer op een volgende trip. Groetjes Inge